خواص چای و عناب - AN OVERVIEW

خواص چای و عناب - An Overview

خواص چای و عناب - An Overview

Blog Article

میوه عناب که آن را به اسم خرمای چینی یا خرمای سرخ هم می‌شناسند، میوه بومی جنوب آسیا است اما محبوبیت جهانی دارد.

در مطالعات علمی با استفاده از روش کشت سلولی، مشاهده شده که عصاره عناب روی چندین نوع سلول تومور، ویژگی ضد‌سرطانی از خود نشان داده است. همچنین در نتایج این بررسی‌ها اشاره شده است که اسیدهای تری‌ترپنیک می‌توانند جزو مواد زیست فعال مؤثر بر سرطان باشند.

فلاونوئیدها، کاروتن، بتا‌توکوفرول و آنتوسیانین‌ها نیز به طور سرشار در عصاره عناب وجود دارد. همچنین این میوه غنی از ماده‌ای به نام تانن است که دارای خواص ضد‌التهابی بوده و به لخته شدن خون کمک می‌کند.

چنانچه می‌خواهید تغییر سبک زندگی خود را از رژیم غذایی اصولی آغاز کنید، از رژیم‌های بهاره غفاری استفاده نمایید تا نه‌تنها به تناسب اندام برسید، بلکه سلامت شما در کنار این رژیم لاغری حفظ شود.

این میوه دارای دو نوع فیتوکمیکال است، فیتوکمیکال در واقع یک ماده گیاه شیمیایی است که باعث ایجاد خواص پزشکی مفیدی می‌شود. این ماده شیمیایی باعث ایجاد تغییرات مثبت در مغز و پیام‌رسان‌های عصبی می‌گردد، فرآیند خواب شما را تسهیل می‌کند و مشکلات آن را به طور کامل حل می‌نماید.

البته آزمایش‌ها بیشتر روی موش‌های صحرایی انجام شده و برای نتیجه دقیق‌تر لازم است مطالعات انسانی متمرکزی هم انجام شود.

اگر بخواهیم شکل خشک شده این میوه را با عناب تازه مقایسه کنیم، مردم بیشتر این نوع را مصرف و از آن برای مصارف آشپزی استفاده می‌کنند. از جمله خواص عناب خشک باید به کالری بالای آن اشاره کنیم.

کشت عناب تنها مختص ایران نیست و در کشورهای دیگری چون هند، پاکستان و حتی جنوب چین و اروپا نیز این میوه کشت می‌شود.

خوردن عصاره عناب باعث می‌شود تا هورمون‌های بدن شما تنظیم گردند که می‌تواند به کاهش اظطراب و استرس‌ها کمک بسیاری کند و بسیاری آن‌ها را رفع نماید.

طبق شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنید.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

اگرچه، منابع و تحقیقات انجام‌شده در زمینه تأثیرات این میوه در بهبود سرماخوردگی محدود بوده و نمی‌توان با قطعیت دراین‌باره نظر داد.

همچنین افرادی که دیابت دارند یا به صورت پیش‌فرض دچار خواص چای کوهی افت فشار خون می‌شوند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند.

پیشنهاد میشود به مطلب نوشته شده از غفاری دایت که در آن به، خواص دانه چیا پرداخته ایم و به شما می‌گوییم که چگونه با دانه چیا لاغر شویم؟  مراجعه نمایید.

Report this page